Projecten

Maatwerk in bedrijfsleven, onderwijs, events en begeleiding

Open dagen en techniekdagen
Voor bijvoorbeeld open dagen en techniekdagen zetten wij graag onze kennis, netwerk, ervaring en gereedschappen in. Dat neemt bij organisatoren werk uit handen, waarbij ze tevens kunnen leunen op onze ervaring en inzet. Wij zijn gewend om groepen te ontvangen en hebben contacten in het culturele veld.

Techniek op school
Omdat wij het belang en plezier van techniek kennen, dragen we bij aan de toegankelijkheid ervan. Dat doen we door tijdelijke technieklokalen in te richten, door leerkrachten te stimuleren gebruik te maken van techniek, door kennis van gereedschappen en het gebruik ervan over te brengen, door techniek te integreren met andere leerdoelen, door te adviseren bij technische werkvormen en inkoop en onderhoud van gereedschappen en materialen.

Begeleiding
Houtbewerken is vooral ook een prachtig middel. Om op een andere manier met elkaar in contact te zijn, om te ontdekken waar je enthousiast van wordt, om je bewust te worden van je voorkeurswerkwijze, om alle sores even te vergeten, om voldoening te ervaren. Daarom zetten we het houtbewerken in om een team in hun kracht te zetten, om die zoekende vrouw met overspannenheidsklachten uit haar hoofd te halen, om die jongen die het lastig heeft zich uit te laten leven in het creëren
“Dank voor de leuke workshop. Mijn wat voorzichtige dochter is helemaal trots. ‘Ik wist niet dat ik dit kon!’ En vraagt of ze nog een keer mag.”
“Hij was zó ontzettend blij. Missie geslaagd. En al die stapjes van herhaling en dat het steeds beter lukt. Fantastisch. En dat je ‘t hem dan helemaal zelf laat doen. Dat vind ik dus zo geweldig aan jullie!”,
om dat gefuseerde bedrijf beter samen te laten werken, om een managementteam nog meer ‘outside the box’ te krijgen, om een raad van bestuur een energizer te geven op een vergaderdag, om personeel te laten ontspannen in hun pauzes.
“Dank voor de hout-coaching.”

Pop-up locaties
Ook dat kan. Tijdelijk of permanent een plek inrichten. Voor een personeelsvereniging die een extra activiteit aan wil bieden, een school die leerlingen wil laten oefenen met ondernemerschap, techniek en samenwerken, een zorglocatie waar afleiding of extra begeleiding gewenst is, een team dat haar creatieve skills wil onderhouden, een bedrijfsverzamelgebouw dat in de pauze naast het pingpongen, darten, mediteren en fitnessen ook wil kunnen maken.

Bel of mail ons om te sparren
Heb je mooie plannen of wilde ideeën? Benader ons, dat vinden we juist gaaf. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Actuele projecten
Dit is één van onze actuele projecten, ondersteund door Lokaal C – Cultuureducatie met kwaliteit Noord-Limburg, het Fonds voor Cultuurparticipatie en de provincie Limburg :

Home                                                                                                                                              Contact

Contactformulier: Contact opnemen door het invullen van dit contactformulier kan natuurlijk ook: