Ab(h)out


Ab Houtcreaties geeft workshops houtbewerken met elektrisch gereedschap. Wij staan voor belevingsgericht houtbewerken met tastbaar resultaat onder aanstekelijk enthousiaste begeleiding. Daarbij werken we van passie naar educatie (en niet andersom). Maak met plezier wat je graag wilt maken en gaandeweg leer je hoe tot je eindresultaat te komen. Gereedschappen, materialen en begeleiding staan voor je klaar. Hiervoor zetten we onze ervaringen als meubelmakers en groepsbegeleiders in. Bedrijfsuitjes, scholen, jubilea, kinderfeesten, vrijgezellenfeesten en geen vraag is te gek. Zo komen er 80 kinderen in een dagdeel en maakt een team in 2 uur een prachtige pingpong tafel-bureau voor op kantoor. Leraren draaien hun eigen houten figuren voor in de klas. Je vindt bij ons een heerlijk enthousiasme over het ambacht hout.

Wil je bij teambuilding extra verdieping dan verzorgen wij na afloop intervisie, bijvoorbeeld volgens de gekleurde denkhoeden van De Bono. Of aan de hand van eigenschappen van verschillende houtsoorten. Wat zijn ieders kwaliteiten, waarin zien we dat terug op het werk en tijdens de workshop, wat kunnen we van elkaar leren, hoe versterken we ons team? Hiervoor maken we gebruik van onze opleidingen tot sociotherapeute, hypnotherapeute en bedrijfswetenschapper. En onze ervaringen als adviseur, coach en consulent.

Het bedrijf is van:

logo A Houtcreatiesnke de Groot  logo b Houtcreatiesart Zwartjens

Zij hebben beiden een passie voor hout en mensen. De werkplaats is onderdeel van De Smeltkroes in het inspirerende Honigcomplex.

Contact:

E-mail: info@abhoutcreaties.nl | Telefoon: 06-22512165 | Internet: www.abhoutcreaties.nl

Facebook: www.facebook.com/abhoutcreaties (like if you like)

Adres: Ab Houtcreaties | NYMA – Unit 27 | Winselingseweg 41 | 6541 AH  NIJMEGEN

Contactformulier: Contact opnemen door het invullen van dit contactformulier kan natuurlijk ook:

Route:

Fiets

Voor het stallen van je fiets is voldoende ruimte op het NYMAterrein.

Auto

Kom je toch met de auto naar NYMA? Misschien heb je dan iets aan onderstaande tips.

Vanaf S100 De Oversteek

Via de A325 kun je in Nijmegen-Noord (Lent), bij het treinstation, rechtsaf de Graaf Alardsingel (S100) op. Via stadsbrug De Oversteek kom je Nijmegen binnen. Over de brug kom je bij een rotonde, neem hier de 1e afslag op. Vervolg de weg naar de Waalbandijk (Laan van Oost-Indië). En neem vervolgens de 1e afslag links, de Latensteinweg op. Het NYMAterrein ligt aan de rechterkant.

Vanaf A73

Kom je vanaf de A73 ga dan bij de 2e stoplichten rechtsaf. Je bent u op de Energieweg. Na 2 kleine rotondes, die je rechtdoor oversteekt, en 2 stoplichten ga je bij de grote rotonde Industrieplein weer rechtdoor. Je komt nu bij de rotonde NYMAplein. Neem op deze rotonde de 2e afslag de Waalbanddijk (Laan van Oost-Indië) op. Rij na de eerste afslag links de Latensteinweg op. Het NYMAterrein ligt rechts.

Vanaf Keizer Karelplein

Neem op het Keizer Karelplein de afslag naar de Nassausingel (richting Weurt – Beuningen – industrieterrein Noordkanaalhaven). Rij deze weg af, langs het Kronenburgerpark, tot aan de T-splitsing. Sla hier linksaf en rij onder de Hezelpoort door. Vervolgens de 1e afslag recht, de Weurtseweg op. Rij deze weg af tot je aan de rechtse kant de Winselingseweg ziet. Na 100 meter op de Winselingseweg zie je links het NYMAterrein.

Graag tot ziens voor bedrijfsuitjes, kinderfeesten, bruiloften, jubilea, buurtfeesten en andere gelegenheden.