Bedrijfsuitjes en andere feesten

Boeiende bedrijfsuitjes en andere feesten vul je in door lekker actief met elkaar bezig te zijn. Een workshop houtbewerken met elektrisch handgereedschap! Samen met je collega’s, vrienden, familie of buren maak je de prachtigste houtproducten. Ga je voor het grove werk, dan krijg je een stapel oude pallets of oude meubels welke je gaat restylen. Lees en kijk verder voor alle mogelijkheden. Na afloop heb je een eindproduct in handen voor thuis of op kantoor. Ervaring is niet nodig.

 

Schetsen, slopen, monteren en decoreren

Maak de schets op een plank, pak een breekijzer en klauwhamer om pallets te slopen, decoupeer, decoreer, gebruik onze electrische figuurzaag, vlakschuurmachines, lijmpistolen, boren, werkbanken, houtdraaimachientjes, schroeven, spijkers en begeleiding. We zijn benieuwd naar jullie vraag, hieronder wat prikkeling uit onze ervaringen, om tot ideeën te komen:

Van pallet tot product                                 Speelbord maken

Houten-strip maken                                    Gepersonaliseerde stempels maken/draaien

Kinderspeelgoed maken                            Product maken aan de hand van werktekeningen

Miniatuur borrel glazen draaien               Timmer je eigen chocolade

Catering

Koffie, thee, fris en cake kunnen we verzorgen. In samenwerking met anderen in het Honigcomplex ook maaltijden en andersoortige workshops. Bel of mail ons om de wensen en ideeën door te nemen en voor een prijsindicatie. We horen graag wat we voor je kunnen doen om er een dag met plezier van te maken.

Review

“Wat was het leuk! Dank voor de goede begeleiding en de leuke middag. Iedereen heeft ervan genoten.”

Mogelijkheden bedrijfsuitjes en andere feesten

Voor workshops hebben we de beschikking over meerdere ruimtes. Je kunt putten uit onze ervaring als meubelmakers. Op verzoek komen we ook op locatie voor verschillende gelegenheden, zoals bruiloften, jubilea, familiefeesten, open dagen, buurtfeesten en markten. Voor kinderen maken we daarbij gebruik van kindvriendelijke machines. Zie ook onze kinderworkshop houtbewerken. Kies voor een combinatie met coaching om bedrijfsuitjes en andere feesten nog meer diepte te geven. Voor mindervaliden is er de mogelijkheid om zittend aan de slag te gaan of lichter werk te doen. We kunnen ook vooraf al kijken naar de mogelijkheden ervoor. Door gebruik te maken van pallethout en resthout geef je een duurzame invulling aan je bedrijfsuitjes en andere feesten. Neem ook de tijd om een kijkje te nemen bij alle andere ambachtslieden die binnen De Smeltkroes aan het werk zijn.

We kijken er naar uit om jullie te zien in het Honigcomplex of op locatie.

Onze workshops worden onder andere aangeboden via Evenementenbureau netwerk Onemotion. Zie bijvoorbeeld deze hyperlink: origineel vrijgezellenfeest.

Terug naar productoverzicht                                                                                                                     Contact

Contactformulier: Contact opnemen door het invullen van dit contactformulier kan natuurlijk ook: